Продава: Апартаменти НОВО СТРОИТЕЛСТВО в гр.Хисаря, до хотел Аугуста

Детайли

  • Имот №3334
  • Цена 950 €
  • Местоположение гр. Хисаря
  • Квадратура71 М2
  • Вид Едностaйни апартаменти
    Двустайни апартаменти
    Тристайни апартаменти

Описание на имота

Град Хисаря е национален и международен туристически център, гостоприемен и модерен европейски балнео и СПА курорт. Градът e разположен в центъра на България, върху южните склонове на Средна Гора, отстои на 40 км северно от летището на гр.Пловдив, на 260 км западно от летището на гр.Бургас, на 180 км източно от летището на столицата гр.София и на 22 км западно от тракийския култов комплекс на цар Ситалк край с.Старосел.  Град Хисаря предлага отлични условия за отдих и лечение. На територията на курорта бликат 22 извора, с различна физико-химична характеристика и температура, която варира от 41°С до 52°С. Този факт е уникален не само за България, но и за света. Всички води са с ниска минерализация, с ниска твърдост, бистри, безцветни и с приятни питейно-вкусови качества. Хисарските минерални води се използват за питейно лечение на бъбречни, урологични, чернодробно – жлъчни и стомашно – чревни заболявания, за лечение на опорно – двигателния апарат, периферната нервна система, на вътрешните органи, гинекологични и кожни заболявания. Богатото наследство на община Хисаря от тракийски и римски археологически паметници, духовни и културни центрове, автентичен фолклор и традиции, общуването с местното население, уютните места за отдих, лечебните минералните води допринасят за утвърждаването на град Хисаря като СПА курорт №1 в България. Градът ще Ви очарова – магията на античност и съвременност ще Ви накара да останете тук завинаги.

Строителна фирма Донатекс започва изграждането на нов, модерен жилищен комплекс с разгъната застроена площ от 2353 кв.м в гр.Хисаря. Сградата ще бъде с един вход, ще разполага със сутеренен етаж с 20 броя паркоместа, обслужващ партер с магазини, три жилищни етажа с общо 24 апартамента с квадратури от 71 кв.м до 105 кв.м и панорамен апартамент на мансарден етаж с площ от 600 кв.м. Новата жилищна сграда ще бъде разположена в близост до центъра на модерния минерален и лечебен курорт. На мястото на известната в град Хисаря вила Рома. Непосредствено до голям общесвен паркинг, на 50 м от входа на хотел "Аугуста", който е ограден от два природни парка. В съседство със Специализирана болница за рехабилитация

Апартаментите ще се издават в следния вид:
1. Подови настилки – фина замазка
2. Стени – боядисани в бял цвят
3. Санитарен възлел – на тапа (подготвен за лепене на фаянс и теракот)
4. Външна блиндирана врата
5. Дограма – PVC четири камерна
6. Под на тераса – гранитогрес
7. Ел. инсталация – ключове, контакти, електромери
8. ВиК инсталация – напълно завършена и водомери

Свободни апартаменти и магазини за продажба:

Партер
Игрална зала с площ 139.81 кв.м, състояща се търговска площ и сан.възел.
Магазин 1 с площ 254.92 кв.м, състоящ се от търговска площ и сан.възел.
Магазин 2 с площ 125.72, състоящ се от търговска площ и сан.възел.

Първи етаж
Апартамент 1 с площ 71.29 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 2 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 3 с площ 104.50 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с wc, една тераса.
Апартамент 4 с площ 71.06 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 5 с площ 71.06 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 6 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 7 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 8 с площ 71.29 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.

Втори етаж
Апартамент 9 с площ 71.29 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 10 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 11 с площ 104.50 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с wc, една тераса.
Апартамент 12 с площ 71.06 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 13 с площ 71.06 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 14 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 15 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 16 с площ 71.29 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.

Трети етаж
Апартамент 17 с площ 71.29 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 18 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 19 с площ 104.50 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с wc, една тераса.
Апартамент 20 с площ 71.06 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 21 с площ 71.06 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 22 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 23 с площ 73.28 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.
Апартамент 24 с площ 71.29 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж, състоящ се от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня с wc, една тераса.

Особености

  • Ново строителство
  • Тухла
  • СПА курорти

Изпратете запитване

Брокери

Лалка Узунова

Офис: Карлово

Мирослава Калончева

Офис: Карлово

ВИЕ ТЪРСИТЕ ?

БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

НАЙ–ТЪРСЕНИТЕ ИМОТИ

ПО МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ

ТЪРСЕНЕ ПО ЦЕНА

ТЪРСЕНЕ ПО ГРАДОВЕ

Имате въпроси или нужда от помощ?

Свържете се с нашите брокери, които ще Ви помогнат да намерите най-добрата оферта за Вас.

Сравняване на имоти

Donatex Logo

 

Сравни (0)